WHI Inspirationsbrief

Få en god gang faglig inspiration og kick start efteråret 2019. Vælg det tema du finder mest relevant nedenfor, så kommer vi ud til jer og inspirerer med ny viden om, hvordan I får endnu mere ud af jeres kundedialog. På den måde kan alle være med - nemmere bliver det ikke !


Tema 1:
5 vigtige Servicetrends

Serviceområdet er under forandring i disse år og I taler nemt med kunder i 10.000 timer om året. Det er mange timer og vores undersøgelser viser, at de ofte gemmer på et stort uudnyttet kommercielt potentiale. 

Bliv klogere på de 5 vigtigste servicetrends lige nu og hvad de betyder for jer som virksomhed og for jeres medarbejdere.


Tema 2:
Den gode kundesamtale

Bliv klogere på, hvordan I med et simpelt samtaleværktøj kan sikre, at jeres kunder får en god oplevelse hver gang de taler med jer.

Vi gennemgår samtalens 4 væsentlige elementer og illustrerer med konkrete eksempler, hvordan I både skaber den gode kundeoplevelse og samtidig styrker jeres forretning i dagligdagen. 


Tema 3:
5.000 kundedialoger

Bliv inspireret af virkeligheden. Med udgangspunkt i læsning, lytning og analyse af 5.000 danske kundedialoger fortæller vi om de udfordringer vi ser danske virksomheder står overfor i en stadigt mere serviceorienteret verden og hvad man kan gøre for at løse dem.

Vi giver også et bud på hvor det forretningsmæssige potentiale er og hvordan man realiserer det. Et af vores mest roste inspirationsbriefs.  

Sagt om WHI Inspirationsbrief:

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre

Du er også velkommen til at ringe til os på 53 810 957 for at høre mere
eller sende en e-mail på info@whi.dk.

Det praktiske

Når vi har modtaget bestillingen kontakter vi dig indenfor 24 timer og
sammen aftaler vi formål og praktiske ting som tidspunkt, sted og
lokale. 

Pris

WHI Inspirationsbrief er gratis for jer - det eneste vi kræver er en kold
danskvand til indlægsholderen.

Bestil WHI Inspirationsbrief